četvrtak, svibnja 04, 2006

bljak fuj



Nekako kad' ti krene-krene, a kad' ne ide onda ne ide! Bash razmishljam kako mi je raspolozenje ovih dana promenljivo i naopako, u jednom trenutku sam ok a udrugom sasvim suprotno-tmurna i nepodnoshljiva, a da ne pricham o tome kako skachem sa teme na temu i juuuu...:( Inache volim promene, ali me ovakve promene u zivotu ubishe, mnogo su mi bre naporne za mozak, mislim imam ja gomilu stvari o kojima treba da razmishljam nije da mi je sad' ovo preko potrebno!
Ja jednostavno nemogu da se pomirim sa nekim stvarima i da kazem "dobro kako je tako je, ali gotovo je" i kao okrenem se odem i nastavim da zivim svojim kakvim takvim zivotom. NE, ja odem okrenem se pa se vratim i pokushavam da popravim pokvareno ili palim na gurku bilo da je u moju korist ili tudju nevazno. Volela bih da nauchim kako se to radi na drugachiji nachin mozda za razliku od dosadashnjih situacija iz svega ispadne i neshto normalno i vredno.
Odano josh u seriji "Ally Mc Beal" mi se svidela ova beba shto djuska, ona se obichno javljala kao prividjenje pa je Ally mislila da ludi !? Shta li se to deshava samnom hmmm...?

--------------------oOo--------------------

4 Comments:

Anonymous Anonimno said...

I ja imam problem kako se okrenuti i nastaviti sa svojim إ¾ivotom i to gotovo uvek kad se neke stvari dese bez moje إ¾elje.Onda sam prvo u bedaku , pa pokuإ،avam da popravim, pa kad vidim da se ne moإ¾e popraviti jer i ne zavisi od mene onda sam opet u bedaku i to onda traaaajeeee.... Ali,nekako stvari dodju na svoje,stvarno posle svega uvek kaإ¾em:Ko zna zaإ،to je to dobro? I uvek jeste,barem zbog jedne stvari...

četvrtak, svibnja 04, 2006 10:48:00 PM  
Anonymous Anonimno said...

Znam ja sve to i drugarice isto kazu: "ko zna zashto je to dobro!?" ali znash i sama da je uvek lakshe udeliti dobar savet nego sve to prozivljavati again and alone :( Evo sve vec polako postaje svakodnevnica ali ja se i dalje svaki dan pitam "shta ako...?" Treba razmishljati tako vedro slazem se sa tim, chak po danu i imam par takvih trenutaka, ali i oni brzo fade away, pa onda protresem glavu kao kad mislim o loshim stvarima i opet se sve izmucka i vrati u realnost i trazenje odgovora :)

petak, svibnja 05, 2006 11:52:00 AM  
Anonymous Anonimno said...

Moj savet je:Druإ¾i se puno,budi non stop okruإ¾ena ljudima,promeni fruzuru ili boju kose (ja juce uzvukla pramenove i stvarno se osecam drugaؤچije,zadovoljnije sama sobom), pokaإ¾i da umeإ، i moإ¾eإ، bez njega! Upoznaj nove ljude! Veruj mi "been there,done that!" i uspela sam. Ili dodji kod mene na terapiju,ima odma' da ti bude bolje! Zajedno smo jaؤچe,i treba da se drإ¾imo zajedno! Have faith... :-))))

petak, svibnja 05, 2006 11:58:00 AM  
Anonymous Anonimno said...

Znam taj trip sa frizurom uvek upali :)) Razmishljam o toj promeni vec danim a nego mi je trenutna duzina kose aj zdravo pa chekam da poraste josh malo :) a kakva rima !? haaa... vec mi je bolje :)

petak, svibnja 05, 2006 12:13:00 PM  

Objavi komentar

<< Home